日本食海外展開コンサルタント 日本食を世界

Japanese Food Overseas Expansion Consultant World Japanese Food
日本食海外展開コンサルタント 日本食を世界にでは、日本食の優れた面を世界に発信していきたいと考えています。
日本食を世界には、気候や風土・食生活・食文化・フードマイルズも違う海外の方へ日本人の一人よがりでない、押し付けでない日本食・和食の良さをいかにそれぞれの国の風土や・食文化・歴史・宗教にあった考え方も含め丁寧にわかりやすく伝えられるかをコンセプトに伝えていく活動を日本食を世界にでは行っていきたいと考えてます。
日本食海外展開コンサルタント日本食を世界には、一時的なブームでない和食・日本食を海外の方へ理解していただくことを目指します。
The Japanese Food Project wants to spread the good aspects of Japanese food to the world.
To foreigners with different climates, climates, dietary habits, food cultures, and food miles, carefully convey the goodness of Japanese and Japanese food that is not impressive and unimposed, including how to think about each culture and food culture. I would like to carry out activities that convey the concept to be able to do it.
各国にあった日本料理コンサルタント
Japanese food consultants in each country
日本食海外展開コンサルタント 日本食を世界に
日本食を世界に Japanese food to the world

Japanese food consulting
世界各国の風土や文化・食味にあった日本料理のありかたを提案いたします。
日本の文化や歴史を押し付ける、日本食コンサルタントではありません気温や湿度で味わいは変ります。
香辛料も各国で愛されたものがあります。
世界に向けた・各国にあった日本料理の導入・商品開発ご相談下さい。
日本食を世界にのカテゴリー
日本食ビジネスを、各国で成功させるポイントがあります。各国や各国の風土や食文化を否定しないことが重要になります。
しかし絶対に忘れてはならない日本食独特のうまみ文化があります。その日本食独特の旨味を基本として各国の調味用を効果科的に活かすことが需要となります。本当の日本食・和食文化を世界との架け橋にしていきたい。
そんな思いで、日本食コンサルタントを行い、永続的に企業の海外進出を成功させたい思っています。

There are points that make the Japanese food business successful in each country. It is important not to deny each country or each country's culture and food culture.
However, there is a unique taste of Japanese food that must not be forgotten. There is a need to effectively use seasonings from various countries based on the unique taste of Japanese food. I want to make the real Japanese and Japanese culture a bridge to the world.
With that in mind, I would like to be a Japanese food consultant and to make a successful overseas expansion of a company permanently.
日本食を世界に プロジェクトトピックス
日本食を世界に プロジェクトカレンダー・イベント
「日本食を世界に」のカレンダーです。各種イベント等の発信を行います。
日本食・和食海外展開・海外進出コンサルタント 日本食を世界に主催者 本保圭一郎
Japanese food to the world Organizer
本保圭一郎の食育に対する考え方
Keiichiro Motobo approach to Japanese food to the world
現代社会は、効率化やグローバル化が進み様々な自由を選択できるようになりました。それと共に、私たちが食する食べ物や食べ方のスタイルも変化してきたのは事実です。
よい部分も沢山ありますが、古くから続く伝統や食文化も時間と共に記憶が薄れて来ていると思います。特に食の問題は、個人・家族の健康や家庭の在り方、社会経済や文化問題に繋がると考えます。私は忘れかかった食の大切さを食育と捉え、食べる事の大切さ・食べる物の大切さを伝えて行かなければならないと思います。
そんな思いを、みなさまと一緒に伝えていきたいと考えています。
